Kylling – Indonesisk

Portion: 4-6

Ingredienser:

1 stor kogt kylling, ca. 1600 g. eller 4 store bryster
1 rød peberfrugt i strimler
1 grøn peberfrugt i strimler
3 bananer i skiver
3-4 dl piskefløde
1 fed knust hvidløg
2 tsk karry
1 tsk Sambal Oelek eller Sriracha
1 dl mangochutney (stærk eller mild)
salt
Peber

Sådan gør du:
Tænd ovnen på 225 grader. Fjern skind og ben fra den kogte kylling eller kyllinge bryst og fordel kødet i regelmæssige stykker oven på peberfrugten i et ovnfast fad. Kom bananer i fadet ovenpå kyllingen.
Pisk fløden til skum og vend karry, hvidløg og mangochutney i. Chutneyen kan evt. blendes først, så der ikke er store stykker i.
Smag til med Sambal Oelek eller Sriracha og salt og peber.

Fordel flødeskummet over kyllingen i fadet og stil retten i ovnen i ca. 20 min. til alt er gennemvarmet. Hvis kyllingen har været kold, skal retten varmes ca. 30 min.

Flødeskummet skal danne et låg.

Serveres med løse ris og salat.