Kylling – Indisk gryde med yoghurt

indisk-kyl

 

 

 

 

 

 

 

Ingredienser:

Antal personer – 2

180g Kyllingefilet
1dl Yoghurt (0,5 % fedt)
1 stk. løg
1 stk. rød peber
120g meget fint snittet rødkål, hvidkål kan også bruges
400g 1 ds. hakkede tomater
1 dl Vand
100 g 1 ds. kikærter
2 tsk. olivenolie
1 knivspids stødt nellike
1 fed hvidløg
1 knivspids kardemomme
1 knivspids stødt kanel
1 knivspids karry
1 knivspids stødt spidskommen
130 g Brune ris
Salt
peber

Sådan gør du:
Sæt risene over; se kogetid på pakken. Rens peberfrugten og skær den i tern på 4×4 cm Pil løget og skær det i tern på 1×1 cm. Skær kyllingefileten i strimler Peberfrugten, løgene og kyllingen steges i olie i en gryde ved jævn varme Kom nelliker, karry, spidskommen, kanel, kardemomme og hakket hvidløg i retten og lad det stege med i 1 minutter Hæld derefter 1 dl vand på og lad retten koge ved svag varme i 7 minutter under låg De hakkede tomater hældes i gryden. Lad retten koge sammen i 10 minutter Tilsæt kikærterne. Tilsæt kål, lad den koge med i 2-3 minutter. Til sidst kommes yoghurten i og retten smages til med salt og peber Per person, beregnet til: Kcal – 498 Fedt – 10 g Forberedelsestid – 17 minutter Tilberedningstid – 20 minutter