Hvid Chokolade og puffede ris konfekt

Ingredienser:

200 g. hvid chokolade
1 dl. kokos
4 dl. puffede ris (fx rice krispies)
5 tsk. tørrede jordbær

Sådan gør du:

Smelt chokoladen over vandbad, hak chokoladen i stykker, og kom den i en stor, ovnfast glasskål. Hæld ½ liter vand i en lille gryde. Stil skålen oven på gryden. Bunden af skålen skal ikke røre vandet. Tænd for middel varme, og lad vandet komme langsomt i kog. Skru ned for varmen, når vandet koger. Hold øje med chokoladen, og rør ind imellem i den.
Kom resten af ingredienserne op i chokoladen når den er smeltet. Rør forsigtigt sammen. Kom så indholdet fra skålen i en rugbrødsform der er foret med bagepapir og sæt på køl i ca. 15 min.
Tag så ud af formen og skær i passende stykker. Opbevares køligt.

De tørrede jordbær kan udskiftes med andre friske smage for at bryde sødmen eller helt udelades.