Grønkålspostej

Portion: 4

Ingredienser:

600 g grønkål
3 porrer
3 gulerødder
1 løg
3 spsk olie
1 dl kogte ris
1½ dl boillon
50 g hasselnødder eller valnødder
50 g hirseflager
3 æg
cayenne/salt/peber
½ dl sesamfrø

Sådan gør du:
Hak grønkålen fint, kog den ca 15 min. riv gulerødderne, skær porrene i fine strimler og snit løget fint. Svits det let i en gryde og tilsæt kålen, varm det hele igennem. Hak nødderne groft med en kniv og kom dem i grøntsagsblandingen sammen med ris og hirseflager.
Tilsæt krydderier og vend godt. Rør æggene i et ad gangen, er farsen meget blød tilsættes flere hirseflager. Smør en ovnfast form og kom postejmassen i, drys med et tæt lag sesamfrø. Bag den ved ca 200 gr. i ca 40 min.