Fyldte peberfrugter

Der er meget forskel på størrelsen af peberfrugter og deres rumindhold, derfor 6-800 g oksekød. Er det store peberfrugter er der faktisk plads til 800 g med mozzarella ost.

Ingredienser:
6-800 g. hakket oksekød
25-50 g. smør
1 løg
1 fed hvidløg
1 ds. tomatkoncentrat
2 spsk. tørret oregano
1 tsk. tørret basilikum
4 peberfrugter
1 rulle mozzarella ost
1 tsk. salt
1⁄2 tsk peber
1 tsk. engelsk sauce
Paprika til at drysse med til sidst.

Sådan gør du:
Svits løget i smøret i en gryde, kom hvidløget i det sidste øjeblik.
Kom oksekødet ved og lad det blive brunet af.

Kom resten af ingredienserne i gryden undtaget mozzarellaen. Lad kødsaucen simre, så væsken koges ind.

Skær toppen af peberfrugterne og fjern indmaden. Kan de ikke stå selv kan man forsigtigt uden at lave hul i bunden, skære dem lidt til, så der er en flad bund.
Skær din rulle mozzarella ost i skiver af 4-5 mm. Start i hver peberfrugt med en mozzarella skive i bunden, kom så kød i og så en skive ost og fordel på den måde kødsaucen og ost i dine peber frugter, du skal ende med en skive ost. Fyldet skal presses godt sammen og ud i alle peberfrugetns folder.
Drys osten med paprika.

Sæt dine peberfrugter i et ildfast fad og bag dem i ca. 20 min. ved 200 graders varmluft til osten er brunet og smeltet. gylden.