Chokolade Cookies – Glutenfri og flade

Ingredienser:

150 g smør stuetemp.
100 g rørsukker
100 g brun farin
200 g hvedemel eller rød finax for glutenfrit
130 g chokolade, hakket
1 stort æg
1 lille tsk. vanilje
1 tsk. bagepulver

Sådan gør du:

Pisk smør og æg sammen med farin og sukker.
Tilføj resten af ingredienserne og bland det godt sammen.

Placer dem på plader med stor afstand imellem. en teske giver ret store cookies, da de løber meget ud.

Bag dem så i en varmluftsovn ved 175 grader i ca. 12 min. de skal blive gyldne og begynde at blive svagt brune i kanterne.
De er meget afhængige af ovnens temperatur, så prøv dig frem. VI skal vende pladen halvvejs da vores ovn varmer ujævnt selv på varmluft.

Lad dine Chokolade Cookies – Glutenfri og flade afkøle på rist og opbevar dem så i en kagedåse.