Brownie – den hurtige

brownielette

Ingredienser:

125 g 70 % chokolade
170 g smør
350 g sukker
3 æg
1 tsk. vanilje ekstrakt
125 g mel
1½ dl. groft hakkede valnødder
1 dl. groft hakkede hasselnødder

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 180 grader.
Kom bagepapir i en 22 x 30 cm bradepande, gerne et stort stykke så kan du bruge bagepapiret til at løfte kagen op af bradepanden når den er afkølet.

I en medium gryde smeltes chokolade og smør sammen ved lav varme mens der røres. Tag gryden af varmen og rør sukkeret i. Med en elpisker røres æggene og vaniljen i. Derefter tilføjes melet og der røres godt. Til sidst vende nødderne forsigtigt i.

Dejen hældes i den forberedte form. Bag din Brownie i ca. 30-35 min. en tændstik stukket i kagen skal komme op næsten ren, med fugtige krummer på. Men bag den endelig ikke for længe.
Lad kagen blive helt kold og tag den så op og skær i passende stykker.