Brownie – Bacon
Ingredienser:
175 g bacon
1 spsk. honning
150 g smør
125 g lys muskovado sukker
125 g rørsukker
75 g kakao
150 g mel
1 tsk. bagepulver
4 store æg
150 g chokolade 70 %
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 190 grader. Kom papir i en bradepande i A4 str.
I en stor pande over medium varme kommes den fint hakkede bacon og ristes sprød. Når den er sprød skrues der ned for varmen og honningen kommes på panden og fordeles over dit bacon ved at vende det godt rundt. Tag det af varmen og lad det afkøle.
I en tykbundet gryde smeltes smøret. Når det er smeltet kommes muskovado og rør sukker i og det smeltes. Tag det af varmen og rør kakaoen i sammen med mel og bagepulver. Æggene røres sammen og tilføres når det er afkølet en smule. Så røres bacon og den groft hakkede chokolade i dejen og det hele kommes i din form.
Bages ved 190 grader i ca. 20-25 min. Brownies skal være lidt bløde inden i. Lad den afkøle i formen i 10 min. og så helt på en rist efterfølgende.
Skæres ud i ca. 16 stykker.