Borrettana løg og Rødbedefad

Her er grøntsagerne serveret som hoved tilbehøret også er der kun 4 små portioner er der feks. ris til koteletterne sammen med dette fad så er der fint 4 portioner.

Ingredienser:

Marinade.
1 god håndfuld timian på stængel
skal af en appelsin
saft af en ½ appelsin
3 spsk. Balsamico eddike
3 spsk. brun farin
savsalt
1/4 tsk. kanel
1/4 tsk. kardemomme
1 knust nellike

Rodfrugterne.
500 g borrettana løg (ellers skalotte feks.)
500 g små rødbeder

Sådan gør du:

Bland ingredienserne i marinaden. Og lad den stå gerne et par timer.
Skral rødbederne og halver dem, skær dem i kvarte hvis de er for store. Rens løgene men hold dem hele.
Vend løg og beder rundt i marinaden og kom det hele i et ildfast fad. Drys med flagesalt og peber.

Bag dit Borrettana løg og Rødbedefad i ovnen ved 190 grader i en time eller til bederne er møre.