Banan & Mars Kage

marskage

Ingredienser:

Dej:

150 g smør stuetemp.
100 g Brun Farin
2 æg
2 bananer, mosede
300 g mel
2 tsk bagepulver
180 g Mars Barer, hakkede ret groft
1,25 dl mælk

Karamelglasur:

75 g smør
50 g brun farin
¼ dl mælk
100 g flormelis
½ tsk vanillesukker

Tænd ovnen på 180°C. Smør en brødform.
Pisk smør og farin indtil den bliver bleg.
Pisk æggene og de mosede bananer i.

Bland mel og mars barene. Fold smørblandingen og mælken i.
Kom dejen i formen og bag den ved 180 grader i 50-55 minutter.

Glasuren
Margarine, farin og mælk koges op under omrøring med piskeris, i en gryde (det må ikke brænde på). Lad det koge under omrøring, til sukkeret er opløst. Tag gryden af varmen.
Bland flormelis og vanillesukker og sigt det i gryden. Rør det sammen med piskeris, til det er blandet godt. Hæld karamellen over den kolde kage. Jeg brugte ikke alt glasuren, den er kraftig.

Banan & Mars kage er en kraftig ting som med fordel kan serveres med syrlige bær eller andet der komplimenterer det søde.