Ingredienser:

1 fed hvidløg
3 dl gaio, ymer eller lign.
1 lille bundt estragon
2 dl rasp
500 g torskefilet uden skind og ben
1 æg
1-2 spsk rapsolie

Tilbehør:
Kogte kartofler Godt brød

Sådan gør du:
Hak hvidløget fint, og rør det sammen med gaio, ymer eller lign., og smag til med salt og peber. Pluk bladene af estragonen, og hak dem fint. Bland raps og estragon på en tallerken. Skær torskefileten i 4 nogenlunde ens stykker. Pisk æg sammen med 1 spsk vand i en dyb tallerken. Vend fisken i æg og derpå i raspen. Varm 1 spsk olie op på en slip let-pande, og steg torsken gyldenbrun på begge sider. Dryp evt lidt ekstra olie på panden, når fisken steges på den anden side. Krydr med salt og peber.
Servér fisken med hvidløgsdressingen, kogte kartofler og brød.

Tip: I stedet for torsk kan du anvende mørksej eller kuller.

Er læst 2900 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.