Ingredienser:

Til dressing:
1 spsk honning
1 spsk soja
1 spsk hakket ingefær
knivspids chili
1 tsk sesamolie

Til kyllingen:
50 g friske hvide brødkrummer
75 g peanuts
1 kyllingebryst, skåret
100 g mel
2 æg let pisket

Til wok-stegte grøntsager:
vegetabilsk olie til stegning
½ rød peber, skåret
3 forårsløg, fint skåret
Før servering håndfuld friske koriander blade
½ lime, skåret i kiler
½ mango, skrællet og skåret i tern

Sådan gør du:
Forvarm olie til friturestegning
Til dressing, varm honning, soja, ingefær, chili og sesam olie sammen i en gryde i fem minutter.
Blend peanuts og rasp sammen i en mini foodprocessor.
Dyp skiver af kyllingebryst i melet, derefter ægget, derefter peanut rasp frituresteg i den varme olie i 2-3 minutter, eller indtil gylden brun og kogt igennem. Fjernes med en hulske og drænes på køkkenrulle.
Til wok-stegte grøntsager. Opvarm vegetabilsk olie i en wok. Tilsæt forårsløg og rød peber og rør i 1-2 minutter.
Hæld op i en skål. Top med kylling og hæld dressingen over. Pynt med koriander, mango og kiler af lime.

Er læst 3670 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.