Ingredienser:

250 g marcipan
100 g Smør
100 g sukker
2 spsk. mælk
185 g mel
1/2 tsk. bagepulver
1/2 tsk. natron
1 knips salt
1 tsk. chai krydderi (opskrift)
2 æggehvider
1 æg
1 tsk. Vanilje ekstrakt
Revet citronskal fra 1 citron

Sådan gør du:

Skær marcipanen ud i 24 ens tern. Rul dine tern til kugler.

Bland smør og sukker og rør det hvidt og ensartet i en skål.
I en anden skål piskes det hele æg sammen.
Kom mel, bagepulver, natron, salt, æggehvider, chai krydderi, citronskal sammen og bland det godt.
Tilføj smør- og sukkerblandingen og bland.
Kom vanilje ekstrat og det piskede æg sammen med blandingen og rør igen til en, ensartet dej.

Placer kuglerne i rækker af 4 på to bageplader, sæt dem eventuelt fast på bagepapiret med med en dråbe dej.

Tag en skefuld af dejblandingen og placer på toppen af marcipankuglerne sådan at den vil glide ned ad den ene side af marcipan kuglen.
Prøv at få det placeret sådan at marcipankuglen ikke dækkes når dejen løber ned i ovnen.

Bag kagerne i en 200 grader varm ovn i ca. 15 min. De skal være gyldne.

Brug en spatel til at sætte dem over på en rist og afkøle. Når de er kolde drysses de med flormelis.

Udskriv

Er læst 613 gange.