Ingedienser:

300 g blødt smør
300 g rørsukker
1 vaniljestang
300 g kagemel – lavt protein indhold (Kan udskiftes med Finax røde glutenfri med 1 til 1)
6 g bagepulver
4 store æg eller 5 hvis de er helt små (4 + en blomme hvis det er de almindelig købe æg.)

Sådan gør du:

Smør, sukker og vanilje piskes til en lys, ens masse ved høj hastighed. Mel og bagepulver piskes i ved lav hastighed. Derefter vendes æggene i. Dejen fordeles i en springform. Til sidst drysses kagen med perlesukker og bages i ovnen i 70 min ved 160 grader.

Sandkagen kan varieres, drysses med kanel og der kan tilføjes frugter, men ikke frugter med for højt vandindhold, da det i så fald kan gøre kagen for svampet. Den kan også efterfølgende dryppes med appelsinsaft feks.
Der kan også kommes 60g god kakao i dejen og laves en chokolade version.

Kan også bruges til kagebunde.

Er læst 18482 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.