Ingredienser:

Dejen.

310 g mel
135 g sukker
1 tsk bagepulver
150 g smør, blødgjort
1 æg
1 spsk. vand

Fyld:
400 g ribs, rengjort og ribbet
1-2 spsk. sukker
1 spsk. maizena

Crumble:
50 g kokosmel (kokosfibermel ikke det revne vi kalder kokosmel, men kokosmelpulver.)
4 spsk. sukker
60 g smør
16 g vanille sukker

Sådan gør du:

Dej, bland mel, sukker og bagepulver. Tilsæt æg, smør og ælt dejen, hvis blandingen er for tør, tilsættes 1 spsk vand.
Smør en 24 x 24 cm form med smør og drys med sukker. Kom dejen i formen.

Crumble, i en gryde, smeltes smør og tilsættes sukker, vaniljesukker, kokosmel og blandes.
Frugten, maizena røres med ribsene og sukker, det ligges på dejen på bagepladen.

Crumble dejen smuldres over ribsene på dejen. Den må gerne komme ud over i klatter sådan at ribsene skinner igennem.
Pladen sættes i ovnen som er forvarmet til 180 ° C og kagen bages i ca. 45-50 minutter.

Tips: Ribsene kan erstattes af solbær, blåbær osv.

Udskriv

Er læst 547 gange.