Pizzadej:
20 g gær
2 dl vand
1 tsk salt
2 spsk olie
350 g mel

Fyld:
400 g hakket oksekød ikke for fedt
peperoni pølse
1 salatløg stor i ringe
1 grøn peber
1 chili
100 g revet ost
BBQ rub
oliven olie
salt
peber

Sådan gør du:

Bland din pizzadej, Opløs gæren i håndvarmt vand og bland de øvrige ingredienser i, ælt dejen grundigt. Lad derefter dejen hæve i 30 til 45 min. og lad den stå og trække i en lille time. Det skal være en godt elastisk dej. Købe dej er også fin.
Tænd din ovn, gerne med en pizzasten i på 220 grader varmluft. Pizza stenen skal være godt varm så vent ½ time. Har du ikke en pizzasten så brug en plade i stedet for rist så giver den varme.

Skær peberfrugt og løg i tynde skiver/ringe.
Del pizzadejen i 4 portioner og form 4 kugler. Rul de fire kugler ud i cirkler ca. 2 mm tykke.
Fordel lidt revet ost på hver. Kom peberfrut og løg ringe på osten.
Form det hakkede kød i en meget flad bøf. Kom det på hver pizza og flad kødet godt ud. Kom peperoni oven på og fold dejen sammen og form fire boller, med lukningen neden under og godt lukkede.

Pres bollerne flade i det og sikr at de er tætte. Sæt dem på den meget varme pizzaplade på grillen eller i ovnen ved 220 grader varmluft i ca. 10 min. Tag dem ud og pensl dem med olivenolie og drys med din favorit BBQ rub og giv dem yderligere 5 min.

Tag dem ud og lad dem lige stege færdige på pizzastenen i 3-5 minutter og server så.

Indholdet kan du skifte ud som du vil sammen med krydringen. Du skal bare være opmærksom på mængden af indhold i forhold til stegetiden.
De er super gode i madpakken eller på turen osv.

Udskriv

Er læst 567 gange.