Ingredienser:

200 g. bacon tern
½ porre
1½ dl. grillet blomkål feks.
1½ dl. revet rød cheddar
8 æg
4 champignoner
4 små tomater
salt
peber
1 tsk. engelsk sovs
1 tsk. Worcestershire sauce
2 fed hvidløg


Sådan gør du:

Varm dine små støbejerns pander op på panden sådan at de er godt varme. Kom bacon på og lad det stege lidt.
Kom så porrer på og lad dem lige falde sammen. Kom så champignoner på og derefter æggene som lige er rørt sammen med en gaffel.
Skru ned for varmen.
Derefter kommes salt, peber, hvidløg, krydder saucerne og til sidst osten på.
Lad det hele så blive færdigt og server så til andet grill eller som en middagsmad direkte.

Er læst 5135 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.