Portion: 4

Ingredienser:

600 g reel fisk (Hvis serveret som hovedret)
1 dl Noilly Prat (den tørre)
1 lille bundt dild
2 dl tør hvidvin
2 tsk dijon sennep
1½ dl A-38
2 tsk maizena
4 gullerødder
1/4 selleriknold
salt
peber

Sådan gør du:
Fileter fisken og fjern skindet. skær fisken i 4 pæne stykker, læg dem i et oliesmurt fad og stænk dem med 2-3 spsk Noilly Prat, ½ bundt klippet dild. salt og peber. Damp fisken i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter afhængig af tykkelsen. Fisken må ikke være gennemkogt. Lav imens sausen af resten af vermouth’en, hvidvin, sennep, resten af den klippede dild, A-38 og maizena der piskes sammen koldt og varmes op under omrøring til det jævner. Gulerødder og selleriknold skrælles og blancheres 20 sek. i letsaltet vand. Urterne anrettes som sprød bund med fisken og sausen hældt over.

Er læst 11244 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.