muffinsappelsinkokos

Antal: ca. 20 stk.

Ingredienser:

450 g mel  
4 tsk. bagepulver  
1/2 tsk. salt  
4 spsk. sukker  
2 æg, godt pisket  
3 dl mælk  
revet skal af 1 appelsin
2 dråber Orange essens (Kan udelades.)  
50 g smeltet smør  
2 spsk. Kokosolie jomfru (kan erstattes af smør.)  
125 ml kokosmel  
½ plade Toms Mørk chokolade med Appelsin      

Sådan gør du:      
Sigt alle de tørre ingredienser. Bland æg og mælk. Tilføj væsker til pulver, rør indtil blandet. Rør appelsinskræl og essens i sammen med, smeltet smør og kokos. Fyld i muffinsforme til to tredjedele fyldt. Bages ved 220 grader C i 20 til 25 minutter.

Er læst 5821 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.