Ingredienser:

600 g Kyllingefilet uden skind og ben
1 kg Kartofler, skrællet vægt
3 spsk. Olivenolie
1 Løg, pillet vægt
1 fed Hvidløg
2 tsk. Koriander, stødt
1 tsk. Spidskommen
4 Tomater
50g Daddel. tørret
50 g Mandler, usmuttede
Mynte, frisk

Sådan gør du:
Skær kyllingestykkerne i terninger og steg dem i olivenolie på panden i 10 min. Imens kyllingestykker ristes. Skræl kartoflerne og skær dem i både og rist dem gyldne i en gryde med olivenolie og tilsæt finthakkede løg, knust hvidløg, koriander og spidskommen. Lad det stege i 5 minutter. Tilsæt hakkede tomater og lad det simre i 5 minutter. Put derefter kyllingestykkerne, finthakkede mandlerne, finthakkede dadlerne eller rosiner og giv det 5-10 min. Pynt med mynte. Bliver det for tørt tilsæt, en slat hvidvin og olivenolie.
Næringsindhold pr 100 gram Energi 449 KJ (106 kcal) Protein 7.7 Fedt 3.3 Kulhydrat 12.0

Udskriv

Er læst 1635 gange.