Kartoffelaeggekage

Ingredienser:

6 æg
rester af kød
4 store kogte kartofler
krydderier
1 pakke skiveskåret bacon
salt
peber

Sådan gør du:
Dine kogte kartofler skal moses i hånden sådan at de bliver grynet moset. Ikke skæres eller rives. kødet skal skæres ud i mundrette tern eller rives. Her er brugt kylling der var revet ud.
Baconene skæres ud i små stykker og steges af på panden. Dit kød kommer ved og brunes af. Kartoffel krummerne kommes på panden og vendes kort rundt og suger det fedt der er tilbage. Æggene piskes sammen med krydderierne og kommes på panden og det hele vendes rungs og binder tingene sammen. Det hele steges indtil det er fast og ægget et stegt. Kan du vende aggekagen kan dette med fordel gøres sådan at der kommer stegeskorpe på begge sider.

Det der er anderledes her er at kartoflerne samles i en slags grov mos sammen med ægget og giver en mere samlet ting end en meget luftig æggekage.
Her er det krydret med Santa Marias Citron krydderi som giver en gullig farve og god smag.

Tips: kan også tilføres bløde løg.

Er læst 3160 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.