Ingredienser:

200 g. jordbær (gerne frosne)
150 g skumfiduser
2,5 dl. fløde

Sådan gør du:

Jordbærene koges ud og moses eller blendes afhængigt af hvor findelt det ønskes.
Skumfiduserne vendes i og når de er smeltede tage blandingen af varmen og afkøles.

Fløden piskes og vendes i skumfidus og jordbær blandingen og det hele kommes på glas.
Jordbær Mousse stilles på køl eller kommes i fryseren og kan serveres når det har sat sig. Det tager et par timer i køleskabet.

Er læst 4238 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.