irsk-stuvning

 

 

 

 

 

 

 

Ingredienser:

ca. 2 kg. Nakkekam
ca. 100 g. Røget Svinemørbrad eller en pakke bacon (alt efter hvor fedtfattig man vil have det)
2 stk. Løg
1 bakke Champignons
1/4 Piskefløde eller cremefine
1/2 l. Vand
Salt og peber
1 bouilionterning Svin

Sådan gør du:
Skær løgene i tern og svits dem i en stor gryde. Afrens nakkefilleten for det væreste fedt og skær den ud i store tern og brun dem godt i gryden. Skær svinemørbraden i tern og tilsæt. Champignons renses og skæres i tern. De tilsættes sammen med fløde, vand, salt, peber og boulion. Lad retten simre i et par timer, til kødet er helt mørt. Tilsidst kan sovsen jævnes med lidt majsstivelse, hvis man ønsker det og kulør kan give en flot brun farve.
Tip. Kan varieres meget. Prøv med vin i steden for vand. Prøv med krydderier som timian, chili, hvidløg osv.

Er læst 9832 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.