hasselback

Ingredienser:

4 bagekartofler
4 tykke skiver gourmet bacon eller en pakke skiveskåret
Cheddarost
salt og peber

Sådan gør du:

Rens bagekartofler rene. Skræl den på den øverste halvdel sådan er de ligger på skræl siden. Hasselback skær kartoflerne – pas på du ikke skærer igennem. Smør kartoflernes overside med olivenolie. Bag dem i ovnene ved 200 grader i 1 time. Imens skæres baconen i meget fine tern og steges spørd. Når kartoflerne er møre efter ca. en time så skal de ud og der skal puttes bacon i rillerne og ost skal drysses på dem. Rigeligt af begge dele. Så retur i ovnen og osten skal smelte og blvie sprød. Ikke for længe Cheddar smelter hurtigt.

Her er den serveret med en Bjergstedslagteren købt god dansk T-Bone. 🙂

Er læst 12100 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.