Ingredienser:

550 g gulerod – skrællede og skåret i skiver
325 g pastinak – skrællede og skåret i skiver
2 x 2 cm ingefær skrællet og skåret ud
1 liter boulion – Touch of taste kyllinge
2 dl. kokosmælk
1 spsk æble cider eddike
1 tsk gurkemeje
1 spsk. paprika
havsalt
peber

Pynt:
Hård risten luft tørret skinke, eller bacon eller ristede græskarkerner

Sådan gør du:

Skræl og skær gulerod, pastinak og ingefær ud.
Hæld dem i en gryde med 1 liter kogende boulion.
Kom gurkemeje, paprika og salt og peber ved.

Lad det koge i ca. 15-20 min. indtil grønsagerne er møre.

Bruger du alm. blender skal det afkøle lidt eller bruger du en stavblender så blend med det samme.

Blend sammen med kokosmælken og æbleeddiken. Blend indtil glat og fin. Smag til med salt og peber.

Server med dit pynt efter eget valg, og dryppet med kokosmælk. Bruger du den specificerede boulion og pynt der passer, er retten Low Fodmap brugbar.

Udskriv

Er læst 495 gange.