Ingredienser:

500 g baby gulerødder eller større ensartede i tykkelsen i 2½ cm stykker
30 smør
1 spsk. sukker
Salt
Frisk kværnet peber
Timian som pynt eventuelt

Sådan gør du:

Opvarm din Sous Vide til 89 grader.
Rens gulerøderne grunddigt og skær toppene af så der er ca. 1½ cm grønt på dem.
Kom gulerødderne, smør, sukker og ½ tsk salt i vacumposen. Vacumer og sous vide dine gulerøødder i ca. 1 time.

Nu kan de opbevares i køleskabet i flere dage i posen.

Tøm hele posens indhold ud på en stor støbejerns pande og steg dem over høj varme imens du rører godt men forsigtigt indtil væsken er reduceret til en glace.
Smag til med salt og peber.
Gulerødder sous vide serveres som tilbehør hvor det øsnkes og især grill mad der er de supergode.

Tips. Hvis din Glace bliver grumset og ligesom skiller kan man tilføje vand igen en spsk. af gangen og så når den igen er klar stopper man og begynder forfra.

Udskriv

Er læst 914 gange.