Ingredienser:

250 gr hakket oksekød max. 8 %
250 gr hakket lammekød (evt. svinekød) Max 8 %
1 æg
1 dl vand
50 gr Feta ost
1 kryddertomat (finthakket)
1 bdt bredbladet persille (evt alm kruspersille)
½ tsk tørret basilikum (evt 2-3 blade frisk grofthakket basilikum)
2 tsk salt
1 tsk hvid peber

Sådan gør du:
Brug et fad og en grydeske og bland det hakkede kød med æg, vand, tørret basilikum, hvid peber og salt, (bruger du frisk basilikum tilsættes denne sammen med feta osten) til det ser ensartet ud. Skyl et spækbræt og bred farsen ud i et stykke på omkring 20 x 30 cm. Hak feta osten fint (tern i ca 5×5 mm), hak osse kryddertomaten og den bredbladede persille fint og fordel alt på halvdelen af farsen (evt sammen med frisk basilikum hvis ikke du bruger tørret). Læg den anden halvdel af farsen over og rul den sammen til et brød. Sørg for at enderne er lukket til. Læg den med samlingen nedad i et ildfast fad, tilsæt et grofthakket løg med skræl og 2 dl vand. Steg farsbrødet ca 1 time ved 180 grader. Tag farsbrødet ud efter stegningen, lad det stå 5 minutter. Serveres med Polenta(majsgrød) eller stegte kartofler, eller bagt kartoffel med hvidløgssmør og frisk salt og flytes.

Er læst 3919 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.