Ingredienser:

150-200 g bacon
1 løg
400 g kartofler
200 g gulerødder
1 dåse flåede tomater med chili
4 dl grønsagsbouillon
1 dåse blandede chilibønner
1 dåse majs
salt
peber

Tilbehør: flute

Sådan gør du:
Løget hakkes. Kartofler og gulerødder gøres i stand. Bacon ristes i en gryde, til det er sprødt, og herefter tages det op. Løget svitses i baconfedtet, og imens skæres kartofler og gulerødder i tern og kommes i gryden. Tomater og bouillon tilsættes, og retten koger, til grønsagerne er knap møre. Bønner og majs tilsættes, og suppen smages til med salt og peber samt evt. chili, hvis man er til det meget stærke.
Serveres i dybe tallerkener med små sprøde baconstykker drysset på.

Er læst 4226 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.