fedtfor

 

 

 

 

 

 

Ingredienser:
½ – 1 hvidkålshoved (ca. 1,5 kg excl. stok, det var hvad gryden kunne rumme)
2 løg.
2 grønne peberfrugter.
1 hel bundt bladselleri (ca. 900 g).
1 ds hakkede flåede tomater.
5 stk grøntsagsbouillonterninger.
Ca 2½ l vand, så grøntsagerne efter et par minutters kogning er dækket af vand.
2 røde chili uden frøstol, finthakket eller flere efter smag.
2 fed hvidløg eller flere efter smag.

Sådan gør du:
Hak grøntsagerne meget fint. Kog det hele i 10 min. Grøntsagerne skal være dækket af vand. Sænk temp. og lad det simre til det hele er kogt.

Tips! Suppen kan tilberedes og varmes op igen flere gange. Den første portion suppe havde jeg i 3 dage, hvor den stod i køleskabet. Suppen bliver faktisk bedre som dagene går. “2. dags suppe smager bedst”.

Frysning af suppen er også OK.

Kilojoule i hele retten: 4917. Kcal pr. person: 293. Energifordeling: Protein 13%, fedt 14% og kulhydrat 72%.

Det primære er Slankesuppe, den skal spises lige så tit man lyster, og 5 gange i løbet af dagen. DOG er der nogle andre ting der skal overholdes i forbindelse med kuren, hvilket måske giver forklaringen på hvorfor fedtforbrændingen er så høj.

1. Der må IKKE drikkes alkohol i de 7 dage kuren varer – da alkohol sænker fedtforbrændingen.

2. Ingen kulsyreholdige drikke – drik kun vand, usødet juice, skummetmælk, usødet the og kaffe uden sukker og fløde.

3. Intet af maden må tilberedes i olie eller anden fedtstof.

4. Brød, mel, sukker og andre sødemidler er bandlyst.

Selve kuren forløber sådan her:

Dag 1: Spis kun den “FEDTFORBRÆNDENDE SUPPE” og FRUGTER. Du kan spise alle slags frugter på nær bananer. Honingmeloner og vandmeloner har et lavere kalorieindhold end de fleste andre frugter og er især anbefalet. HUSK: Drik kun frugtjuice eller vand.

Dag 2: En dag med kun grønsager. Spis den “FEDTFORBRÆNDENDE SUPPE” med tilhørende friske grønsager indtil du ikke kan spise mere. Spis grønsagerne rå, dampet, grydestegt i kraften fra suppen, men tilbered uden brug af smør eller lignende. Spis fortrinsvist salat af enhver art, men undgå grønærter, bønner og majs. Spis grønsagerne sammen med suppen. Til aftensmaden: Beløn dig selv med en stor bagt kartoffel (med lidt smør eller olivenolie, hvis ønskes). Spis ingen frugter denne dag.

Dag 3. Dagen i dag er en kombination af de to første dage. Spis al den “FEDTFORBRÆNDENDE SUPPE” , frugt (på nær bananer) og grønsager du vil. IKKE nogen bagt kartoffel i dag. Fremskrift efter 3 dage: Hvis du har spist i henhold til ovenstående de sidste 3 dage, og ikke har snydt, vil du for nuværende have tabt dig mellem 5-7 pund (2,5 – 3,5 kg).

Dag 4. Spis kun “FEDTFORBRÆNDENDESUPPE” og bananer, og drik kun skummetmælk og vand. Du kan spise op til 3 bananer, drikke 2 glas skummetmælk og så meget vand du vil. spis så meget af suppen du vil. Bananer har et højt kalorie- og kulhydratindhold og calcium for at erstatte længslen efter søde sager.

Dag 5. l dag er steak- og tomatdag. Du må spise op til 350 gram ”rent kød” eller kylling (uden skind eller) fisk og op til 6 friske tomater (eller tilsvarende vægt af dåsetomater). Prøv, om muligt, at drikke 6-8 glas vand for at skylle urinsyren ud af kroppen. Spis den “FEDTFORBRÆNDENDE SUPPE” mindst en gang i dagens løb.

Dag 6. l dag er “steak”- og grønsagsdag. Spis alt det “rene kød” og grønsager du vil i dag. Du kan endda spise op til 2 eller 3 steaks, hvis du ønsker, med grøntsager (minus grønærter,bønner og majs), men ingen bagt kartoffel. Spis den ”FEDTFORBRÆNDENDENDE SUPPE” mindst en gang i dagens løb.

Dag 7. Spis kun ris, usødet frugtJuice og grønsager. Igen: Spis så meget du kan. Vær sikker på at indtage den “FEDTFORBRÆNDENDE SUPPE” mindst en gang i dagens løb.

Fremskridt efter 7 dage: efter afslutningen af den 7. dag, hvis du ikke har snydt, vil du nu have tabt dig mellem 10-17 pund (5 – 8,5 kg.). Hvis du har tabt dig mere end 15 pund (7,5 kg.), så afhold dig fra diæten i 2 fulde døgn før du starter forfra på diæten Igen. Denne ”syv dages diæt” – kan bruges så ofte, som du vil. Faktisk vil den “rense” din krop for alle “urenheder” og give dig en følelse af velbehag som aldrig før. Om kuren er sund uge efter uge, kan diskuteres. Men den er alle tiders til at komme i gang på, eller hvis man er gået i stå. Efter den suppekur kan man med meget stor fordel fokusere meget mere på at få ens diæt til at indeholde magre proteiner. Skinkekød, kylling, mørbrad, rejer, fisk osv.

Se tabel med protein indhold som kan downloades her på siden.

Udskriv

Er læst 24651 gange.

Tagged with:
 

13 Responses to Fedtforbrændingssuppe

 1. Engel says:

  Ja en lille smule går vel nok. Det er i hvert fald mit bud. Ellers kan du jo også nogen steder købe en med 0% fedt mener jeg.

 2. Sidsel says:

  Hvis man virkelig ikke kan drikke kaffen sort, men er afhængig af koffein, må man så godt putte en lille smule skummetmælk i? Eller ødelægger det hele kuren?

 3. Engel says:

  Du kan ikke fjerne ting men fejl. Camouflere smagen med karry.
  Dagen med tomater bliver svær.

 4. Michela says:

  Hejsa
  Jeg vil enormt gerne prøve suppen, men jeg er meget kræsen… Jeg kan ikke lide peberfrugt,selleri og tomater, så hvad skal jeg gøre? Jeg kan lave min egen version, med hvidkål, gulerødder, porrer, grøntsags og okse boullion, men vil det give det samme?? og hvad med på dag 5, der skal jeg spise tomater??
  Håber du kan hjælpe mig her 🙂 Mange tak, mvh Michela

 5. Engel says:

  Hej Sarah

  Jeg ville nok overveje en anden Kur/metode. Kroppen vender sig til disse kure og skal udfordres for at komme videre. Under alle omstændigheder er Suppekuren mere en måde at kickstarte et vægttab på og hvis det ikke virker i denne omgang ville jeg prøve noget andet Sarah.
  Der er jo mange muligheder Protein kure osv. Jeg har prøvet de fleste og idag ville jeg vælge en 5:2 fastekur da den sætter så meget igang at det ville være et godt bud på noget der kan gøre en forskel.

  Nu skal jeg jo ikke kunne sige hvad der vil passe dig. Men den har betydet en del for mig og bedst af alt. Så er den ikke en belastning for madbudgettet, og det er let at følge. Samt der er nogle væsentlige sundhedsmæssige vindinger.
  Hvis du går den vej kan jeg anbefale Klidfasters 5:2 gruppe på Facebook. Den er seriøs og der er mange gode råd at hente og jeg har selv stor glæde af gruppen.

  Jeg vil tro uden at kende dig bedre at din krop trænger til en anden form for kickstart og en omvæltning for at komme igang igen med vægttab. Så kig på de andre muligheder der findes.

  Engel

 6. Sarah says:

  Hej
  Jeg har været på denne kur før og har tabt mig fra 85 kg til 63 kg. Nu er jeg igen op på 74 og jeg prøver også denne kur men den virker ikke? HVAD SKAL JEG DOG GØRE? Jeg vil hel ned på 58 kg 😉

 7. Engel says:

  Hej Bea

  Ikke gulerødder i uanet mængde. Og bestemt heller ikke frugt. Men suppen, lige så meget du vil. Jeg kan dog godt have min tvivl om hvorvidt du med det BMI og 8 kg. i for meget vægt at der er ret meget boost at vinde for dig med denne suppe. Men det ved du bedst selv.
  Der er dog meget forskelligt resultat med suppen nogle taber meget og andre kun lidt. Som en start er den fin, men du ska ljo efterfølgende i gang med enten en protein holdig kur eller feks. 5:2 for at følge op på det og tabe de ønskede 8 kg. eller hvad der er tilbage.
  Jeg har selv været igennem de fleste af kurene og det vigtigste er jo at ved dem alle er du stort set på kur.
  Skal jeg anbefale hvad jeg har haft aller mest ud af og som har været lettest er det bestemt 5:2 kuren. Jeg havde aldrig troet at jeg kunne faste men det er det letteste og fungerer super godt.
  Men det var jo ikke det du spurgte om 🙂 God suppekur Bea.

 8. bea says:

  hej, jeg tænkte på om man genre må spise mange gulerødder? jeg er ender vejer lige godt og vel 8 kg for meget så vil det have nogle effekt for jeg er ikke svært overvægtig mit bmi ligger bare på 25. så lidt er jeg vel. desuden de dage man spiser frugt … hvor meget vil du anbefale for jeg har hørt at frugt sukker jo rent faktisk feder?

 9. Engel says:

  Hej Thomas

  Kaffe er okay men ikke skummetmælken der er protein i så det vil jeg undgå.

  Engel

 10. Thomas Dissing says:

  Må man drikke kaffe og skummetmælk alle dage?
  For ved dag 1 står der, HUSK: Drik kun frugtjuice eller vand. Så jeg blev lige i tvivl, ønsker jo ikke at “snyde”! 🙂

 11. Engel says:

  Det er kun en fordel med motion det sætter yderligere gang i det.
  Ikke overdrevet selvfølgelig da det kan stoppe, men almindelig og som man plejer.

 12. martin says:

  Må man lave motion ? for at forbrænde mere ? eller skal man helst lade være med det. ?

 13. Janni Rolsted says:

  Har man været lidt slap med kosten, kan denne suppe-kur anbefales, desuden smager den fantastisk og indeholder udlukkende gode sager.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ifølge Eu lovgivning skal der gøres opmærksom på at der bruges cookies. more information

Der er kun system Cookies her. Siger du accept holder det et år og kommer ikke igen.

Luk