Ingredienser:

4 pers.

400 g kalkun i tern
1 stort løg
2 fed hvidløg
1 rød og 1 gul peberfrugt
1 courgette
1 spsk olie
1 ds hakkede tomater
frisk hakket chili efter smag
1 tsk stødt spidskommen
salt, peber
1 bouillonterning
500 g kogte, røde bønner

Sådan gør du:
Pil løg og hvidløg og hak det fint. Rens peber og cougette og skær det i tern. Svits kødet og løget i olien i en gryde og kom så courgette og peberfrugt ved og svits yderligere et par minutter. Tilsæt hakket tomat og krydderier efter smag.opløs bouillonen i lidt vand og tilsæt.dæmp varmen og lad det simre 20 min., til kødet er mørt. Tilsæt bønner og varm dem igennem. Server med brød og salat.

Er læst 3012 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.