Ingredienser:

320 g mel
1 tsk. salt
½ tsk. bagepulver
350 g fint hakket chokolade 70 %
225 g smør stuetemp.
300 g brun farin
2 store æg
1,25 dl. baileys + 1 spsk.

Sådan gør du:

Tænd for ovnen på 185 grader. Og kom papir i en pande på 20 x 20 cm.
Sigt mel, salt og bagepulver sammen og sæt til væk.
Smelt smør og chokolade i en mikroovn 30 sek. af gangen med omrøring imellem. Det skal være helt blandet sammen.
I en anden stor skål blandes brun farin, æg og 1,25 dl. baileys sammen. Når helt blandet sammen kommes smør og chokolade blandingen i og det blandes sammen, sæt til side og lad køle af.
Kom så melblandingen i og rør det sammen, til det er kun lige blandet, ikke for meget.

Kom dejen i din form og bag ved 180 grader indtil en strikkepind kommer op ren.
Når den kommer ud af ovnen så skal den sidste spsk. baileys pensles over kagen imens den er varm. LAd den afkøle helt og skær ud i passende stykker.

Server eventuelt med is og jordbær.

Udskriv

Er læst 849 gange.