Borrettana_Cipollini1

Ingredienser:

1 kg. løg (kan være Borrettana Cipollini løg)
75 gr. smør
75 gr. sukker
3 dl. saft af appelsiner

Sådan gør du:

Skræl Cipollini løgene og dæk dem med koldt vand. I en stor stegepande smeltes smør og sukkeret tilsættes og det hele smeltes under kontinuerlig omrøring. Når det begynder at karamelisere tilsættes appelsinsaften og der røres kraftigt. Tag løgene op af det kolde vand og tør dem med køkkenrulle. Hæld de tørre løg, i en støbejernsgryde med sukker appelsinsaft blandingen og steg dem af på grillen i ca. 15 min. ved 200 grader (medium varme). Tilsæt salt efter tilberedningen.
De appelsin glacerede løg serveres som tilbehør til kødretter.

 

Borrettana_Cipollini2

Er læst 4311 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.