Ingredienser:

2 kogte æg (ca. 120 g)
1 kogt kartoffel (ca. 75 g)
2 skiver ananas i egen lage (ca. 75 g)
½ tsk. karry vælg karry efter smag
100 g. syrnet mælkeprodukt med højst 0,7 % fedt
½ lille bakke karse
salt, peber

Pynt:
Karse

Sådan gør du:
Æggene hakkes fint. Kartoflen skæres i små tern. Ananas skæres i små stykker. Ingredienserne blandes sammen, og karry og syrnet mælkeprodukt tilsættes. Fintklippet karse vendes i, og der smages til med salt og peber. Servering: Æggesalat serveres som fyld i en fuldkornsbolle eller rugbrød med grøntsager til.

Er læst 2970 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.